Club Sportiv Municipal Ploiesti

prof. Văsii Gheorghe

Termeni si conditii

Conditii de utilizare a site-ului - www.Sah.FirmePloiesti.ro -      Vizitarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati vizitarea site-ului www.Sah.FirmePloiesti.ro.
      I.F. VASII Ghe. EMANUEL ADRIAN “EMINET” denumita in continuare I.F. EMINET ca proprietar si administrator al site-ului www.Sah.FirmePloiesti.ro, îsi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli în orice moment si este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inextactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori.
      Obligatiile Utilizatorului (orice persoana care viziteaza sau utilizeaza serviciile acestui site, direct sau indirect):
      - sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, creeze produse derivate, transfere sau sa vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului www.Sah.FirmePloiesti.ro ;
      - sa nu foloseasca si sa nu permita vre-unui tert, sa foloseasca site-ul www.Sah.FirmePloiesti.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
      - sa nu desfasoare si sa nu permita, activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta.
      Utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt in proprietatea I.F. EMINET.
      Daca unele din datele furnizate de site-ul www.Saf.FirmePloiesti.ro sunt incorecte, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp. Trebuie mentionat faptul ca aceste date ne-au fost puse la dispozitie de catre SAH CLUB MUNICIPAL PLOIESTI condus de prof. Vasii Gheorghe.
      I.F. EMINET nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
      In conditiile nerespectatii de catre dvs. a acestor reguli de utilizare, I.F. EMINET isi rezerva dreptul de a va actiona in judecata in cazul in care s-au adus prejudicii de orice fel, firmei I.F. EMINET si site-ului www.Sah.FirmePloiesti.ro.